kids

Kinderen

Als je kind of puber bent en dit leest ben je misschien op zoek naar iemand die je wil helpen, omdat je gepest wordt, anders bent als anderen, depri bent of iets dergelijks. Je kunt me altijd een mailtje sturen (info@manyfires.nl).

Ik werk o.a. met kinderen die een trauma hebben meegemaakt en die dat niet (helemaal) hebben kunnen verwerken. Ik gebruik daarvoor de methode S.E. (Somatic Experiencing van Dr. Levine). Deze lichaamsgerichte methode werkt met het zenuwstelsel en en is zeer geschikt voor kinderen en pubers, omdat het ook spelenderwijs helpt de problemen op te lossen.

Ook kan ik helpen bij trauma preventie als uw (misschien gehandicapte) kind bijvoorbeeld een operatie moet ondergaan of bij verwerking van ziekte of scheiding van één van de ouders.

Ik werk ook met kinderen die willen leren omgaan met hun hoogbegaafdheid, hoog gevoeligheid of hun helderziendheid, helderhorendheid of iets anders paranormaals. Daar heb ik goede resultaten mee. Vaak zijn de problemen na een paar sessies verdwenen. Ook leer ik vaardigheden aan om er mee om te gaan.

kids