margriet

Meer over Margriet Wolf

Relevante scholing:
HBS-B, Sportacademie (afgebroken), Paedagogische Academie, Sportmassage, Reiki Master(V.S.), Aura-Chakrahealing o.a. CICO, Orshof-revalidatie LOR A/B (België), Systemisch werken o.a. met Daan van Kampenhout, Vrouwenhulpverlening (div. scholen), Wolf en Bear Clan Teacher (V.S.), Dromenopleiding (o.a.Elfenbank, Dromencentrum), Tarotopleiding (Dromencentrum), zweethutleiderstraining, Druide(OBOD). De 3-jarige opleiding traumahealing, somatic experience van Dr. Levine(V.S.) is afgerond met het diploma Practioner. Ik ben lid van de NtVP (Nederlandstalige vereniging voor psychotrauma) en ik volg regelmatig bijscholingen, zoals vervolgstudies trauma van S.E. bv. SE bij kinderen door Maggie kline, hechtingsstoornissen en S. E. , autismecongressen door Stephen Porges, trainingen bij Phoenix, massageweekenden, Hawaïaanse massage en hotstone bij Eric Vis Dieperink en de stambijeenkomsten van de Susquahannock.

Sinds 23 jaren volg ik ook regelmatig trainingen bij leraren en leraressen in o.a. Amerika, Engeland, Nieuw Zeeland, Australië, België en Nederland. Ik ben lid van de Susquehannock stam. Ik ben de Grootmoeder van de Fire Society van de Susquahannock en de Chief van de Wolf Society, medeorganisator van de pijpdragers bijeenkomsten, de Wolf Clan (Seneca) en een Druide van de OBOD orde uit Engeland. Mijn medicijnnaam is Witte Regenboog Wolf (White Rainbow Wolf).

Met groepen werk ik onder andere met de zelf ontwikkelde Cursus Leer ONTSPANNEN en met MASSAGE in Noordbergum; ook geef ik workshops met Indiaanse Teachings en rituelen, de Keltische jaarfeesten, de Grootmoedershut, de Inipi (zweethut) en het medicijnwiel.